header banner
Default

Er wordt een belangrijke voorspelling gedaan door de voormalige CEO van Blackrock over de toekomstige waarde van Bitcoin, volgens Bitcoinmagazine nl


2 ex-directeuren van BlackRock gaven onlangs aan dat ze verwachten dat de Bitcoin Spot ETF applicatie van BlackRock binnen 3 tot 6 maanden goedgekeurd gaat worden. Ze verwachten een toestroom van maar liefst $150 tot $200 miljard richting de Bitcoin markt op het moment dat deze goedkeuring plaats vindt. Gaat Bitcoin hierdoor belangrijker worden dan de USD?

Steven Schoenfield en Martin Bednall gaven in een discussie bij de CCData’s Digital Asset Summit in London aan dat ze verwachten dat er binnen 3 tot 6 maanden goedkeuring gaat plaatsvinden voor de Bitcoin Spot ETF applicaties.

De initiële verwachting van 9-12 maanden werd verlaagd nadat de SEC de nieuwe lijst van applicaties niet zomaar weigerde. In plaats daarvan vroeg het alleen maar om extra informatie, een kleine maar alsnog significante verandering in de houding van de SEC. Daarnaast speelt de verloren rechtszaak tegen het Grayscale Bitcoin Trust ook een belangrijke rol in deze voorspelling.

Schoenfield en Bednall gaven hierbij aan dat ze ervan uitgaan dat alle Sport ETF applicaties tegelijkertijd goedgekeurd gaan worden omdat de SEC niemand een voordeel wilt geven.

Een Bitcoin Spot ETF zou Bitcoin een stuk toegankelijker maken voor grote financiële instituten en particuliere investeerders die zich voorheen alleen met ‘normale aandelen’ bezighielden. Schoenfield gaf zelfs aan dat hij verwacht dat er $150 tot $200 miljard aan kapitaal naar de Bitcoin markt gaat stromen op het moment dat de Spot ETF wordt goedgekeurd. Dat zou gelijk staan aan een stijging van bijna 50%.

Op het moment dat Bitcoin net zo makkelijk verhandelbaar wordt als alle aandelen van de traditionele aandelen markt kan Bitcoin ook een steeds belangrijkere rol gaan spelen in het dagelijkse leven. Doordat Bitcoin makkelijker toegankelijk wordt, kan het ook een grotere concurrent worden voor de Dollar. Het is misschien voorbarig om te zeggen dat Bitcoin op de korte termijn belangrijker wordt dan de Dollar, maar de goedkeuring van de Bitcoin Spot ETF applicaties vormt hierin wel de eerste stap.

Bitcoin Koers Verwachting

VIDEO: BlackRock CEO Larry Fink SECRETLY INVESTING in Ethereum & 5 Crypto Coins
Altcoin Daily

De Bitcoin koers is oktober goed begonnen en heeft over de afgelopen 7 dagen met meer dan 5% kunnen stijgen. Het optimisme onder BTC bulls neemt toe, iets wat zeker ook beïnvloed wordt door de Bitcoin Spot ETF uitspraken van Schoenfield en Bednall.

Bitcoin Koers Grafiek
Bitcoin Koers Grafiek – Bron: CoinMarketCap

Met een stijging van 2% over de afgelopen 24 uur bevindt de Bitcoin koers zich nu al bijna bij de $28.000. Zijn huidige waarde van $27.973 is bijna 9% meer dan 30 dagen geleden.

De technische indicatoren van BTC lijken het optimisme van de investeerders nogmaals te bevestigen. De BTC koers bevindt zich boven al zijn belangrijke exponential moving averages en ook het MACD histogram geeft een koop signaal af. De RSI begint wel oververhit te raken en daardoor is er een kans dat de koers op de korte termijn een daling moet accepteren voordat het zijn rally voort kan zetten.

De BTC koers is met zijn huidige stijgingen hard op weg om zijn weerstand niveau bij de $28.162 uit te dagen. Een stijging voorbij dit niveau kan de deuren open zetten voor een verdere stijging naar de $28.499.

Aan de andere kant kan de RSI wijzen op een correctie op de korte termijn. Bij een daling kan BTC rekenen op ondersteuning bij de $27.331, een daling voorbij dit niveau zou BTC in de buurt van de $27.000 kunnen brengen.

De BTC koers kan mogelijk blijven stijgen in oktober. De RSI lijkt echter te wijzen op een correctie op de korte termijn. Om die reden zullen sommige traders er goed aan doen om Bitcoin alternatieven te verkennen die op de korte termijn in staat zijn om aanzienlijk te stijgen. Het beste voorbeeld hiervan is Bitcoin Minetrix.

Bitcoin Minetrix (BTCMTX)

VIDEO: Blackrock CEO: "A Bitcoin Tsunami Is Coming!" | Larry Fink Bitcoin Prediction
Library Of Wealth

Bitcoin Minetrix is een gloednieuw platform dat de wereld van Bitcoin mining op de kop wilt zetten. Bitcoin mining valt buiten het bereik van de meeste particuliere investeerders vanwege de hoge instapkosten, de benodigde technische expertise en benodigde geavanceerde apparatuur. Het zijn daardoor vaak alleen de grote coöperaties met veel geld die deelnemen aan deze lucratieve markt. Bitcoin Minetrix wilt hier echter verandering in aan gaan brengen.

Bitcoin Minetrix wilt de Bitcoin mining markt democratiseren en toegankelijk maken voor iedereen van elke financiële achtergrond. Daarnaast wilt het af van de energie vretende apparatuur en over naar cloud mining. Het doet dit door de hulp van zijn Stake 2 Mine mechanisme. Dit mechanisme stelt gebruikers in staat om BTCMTX tokens te staken in ruil voor cloud mining credits. Gebruikers kunnen deze cloud mining credits vervolgens gebruiken om Bitcoin te minen via de cloud. Hierdoor wordt Bitcoin mining duurzaam, veilig en natuurlijk toegankelijk voor iedereen.

Bitcoin Minetrix Presale

Bitcoin Minetrix begon onlangs de presale voor zijn BTCMTX token en dit werd al snel een groot succes. In een week tijd wist het platform al meer dan $525.000 op te halen. De initiële prijs van BTCMTX tokens is $0,011 en dit is nogmaals een bevestiging dat investeerders geen fortuin nodig hebben om Bitcoin te minen. Nadat het platform op zijn eerste dag al meer dan $115.000 wist op te halen werd al snel duidelijk dat traders en investeerders deze presale niet willen missen.

Om de veiligheid van zijn gebruikers te garanderen is de smart contract van BTCMTX een audit ondergaan door Coinsult. Uit deze audit werd duidelijk dat Bitcoin Minetrix veilig is te gebruiken. Gebruikers kunnen gemakkelijk BTCMTX tokens kopen middels ETH, BNB of UDST.

Bezoek Bitcoin Minetrix Presale Hier

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Sources


Article information

Author: Breanna Green

Last Updated: 1700220003

Views: 967

Rating: 4.2 / 5 (76 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Breanna Green

Birthday: 1926-03-03

Address: 44676 Lewis Locks Apt. 029, Josephstad, CA 82399

Phone: +3550262978362063

Job: Network Administrator

Hobby: Golf, Fishing, Stargazing, Photography, Surfing, Geocaching, Chess

Introduction: My name is Breanna Green, I am a enterprising, Colorful, expert, daring, artistic, Gifted, Open person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.