header banner
Default

Dit is mijn koersverwachting als BlackRock cardano onderzoekt


Deze video besteed ik volledige aan de populaire cryptomunt cardano (ADA). De cardano koers zat sinds juli verwikkeld in een neerwaartse trend, maar is hier recentelijk uit gebroken. Ik bekijk de belangrijke koerslevels en deel mijn verwachtingen voor het koersverloop van de komende tijd. Bovendien behandel ik een interessant artikel dat gaat over BlackRock en cardano.

Kerstcadeau 🎉: Bitvavo viert kerst en geeft onze lezers gratis BTC, XRP of een andere crypto 🚀 Advertentie Bitvavo

Kan ADA weer gaan vlammen?

VIDEO: Cardano ADA Price News Today - Elliott Wave Technical Analysis and Price Now! Price Prediction!
More Crypto Online

De opwaartse trend van cardano bevindt zich momenteel nog in de kinderschoenen, maar ik ga in op de belangrijke weerstandsniveaus voor de korte termijn. Ik neem je mee in mijn denkwijze bij het bekijken van de huidige prijsactie van cardano.

Uiteraard is cardano, net als alle andere altcoins, grotendeels afhankelijk van wat bitcoin (BTC) in petto heeft. Om die reden bespreek ik ook kort de huidige stand van zaken voor bitcoin en de belangrijke niveaus om in de gaten te houden.

Bitcoin en ethereum (ETH) Exchange Traded Funds (ETF’s) zijn hét gespreksonderwerp momenteel binnen de crypto community. Nu is er ook een discussie opgelaaid over een mogelijke toekomstige ETF voor cardano. Kijkt BlackRock, ’s werelds grootste vermogensbeheerder, wellicht ook naar cardano? Ook dit komt naar voren in mijn nieuwe video.

Advertisement

Join de Cryptonite Familie!

VIDEO: CARDANO STAAT OP EXPLODEREN!!💥Nu Cardano ($ADA) Kopen? Mogelijk Snel $0.80 (Prijsverwachting) 😱😱
Corné Marchand

Corné Marchand is sinds de bull-run van 2017 actief in het beleggen en traden van cryptocurrencies. Sinds januari 2021 is hij een eigen online platform gestart waarmee hij inmiddels al meer dan 2.500 mensen heeft geholpen om winstgevend te leren investeren en traden in crypto.

Wat onderscheidend is aan de methodes van Corné, is dat alles in jip-en-janneketaal wordt uitgelegd. Zo is het gemakkelijk voor iedereen te begrijpen, wat Corné ook terug ziet bij zijn leden. Mannen en vrouwen, van jong tot oud, zijn aan de slag gegaan met de Cryptonite methodes en traden nu winstgevend.

Corné zijn slogan: ‘’kom bij de kleine groep met wolven en verlaat de kudde met schapen.’’

Wil je meer leren over de methodes van Corné, dan kun je je aanmelden voor zijn gratis cryptocurrency training.

Eerst wat meer te weten komen over Corné Marchand en zijn platform? Klik dan op deze link!

Post Views: 191

Sources


Article information

Author: Karl Bradley

Last Updated: 1703722562

Views: 981

Rating: 3.6 / 5 (112 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Karl Bradley

Birthday: 1976-09-24

Address: 7970 Kevin Crescent Suite 804, South Michael, DE 52189

Phone: +3649194229201687

Job: SpaceX Engineer

Hobby: Orienteering, Survival Skills, Camping, Running, Writing, Card Games, Yoga

Introduction: My name is Karl Bradley, I am a frank, unreserved, Colorful, variegated, honest, unwavering, risk-taking person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.