header banner
Default

BMW har opgivet tanken om at tilbyde sædevarmeabonnementer - registrer dk


BMW på automesse i München. Foto: Martin Vinther Rasmussen

BMW dropper nu planerne om at opkræve et månedligt gebyr for sædevarme i bilerne

VIDEO: BMW stops heated seat subscriptions, misses the point on why consumers are mad
Louis Rossmann

BMW-ejere kan nu varme deres bagdel med ro i sindet, da de nu ved, at de ikke skal betale et månedligt gebyr for fornøjelsen af en varm bagdel i de kolde vintermåneder. Det skriver The Verge

Den tyske bilproducent har nemlig droppet sine planer om et abonnement på 18 dollars (ca. 125 kr) om måneden for opvarmede sæder, efter at kunderne har været utilfredse med tanken om at betale ekstra for at låse op for allerede eksisterende funktioner i deres biler.

Det fremgår af Autocars interview med Pieter Nota, BMW’s bestyrelsesmedlem for salg og marketing, under IAA Mobility-konferencen i München. Nota sagde, at abonnementet på de opvarmede sæder faldt ind under bilproducentens bredere eksperimenter med mikrotransaktioner – bare ikke et særlig vellykket et.

“Vi troede, at vi ville give kunden en ekstra service ved at tilbyde muligheden for at aktivere det senere, men brugeraccepten er ikke så høj,” sagde Nota til Autocar, og han fortsætter: “Folk følte, at de betalte dobbelt – hvilket faktisk ikke var sandt, men opfattelse er virkelighed, siger jeg altid. Så det var grunden til, at vi stoppede med det.”

Folk bemærkede først, at BMW forsøgte at låse opvarmede sæder bag en betalingsmur, da funktionen begyndte at dukke op i virksomhedens digitale butikker i forskellige lande.

Sædevarme kan fortsat være en del af en udstyrspakke ved nykøb, men tilbehør som kun betales én gang og ikke i abonnement.

Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.

Sources


Article information

Author: Jack Davis

Last Updated: 1699550282

Views: 821

Rating: 4.3 / 5 (47 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jack Davis

Birthday: 1987-07-26

Address: 33484 Lisa Hollow, South Tammy, KS 46738

Phone: +4100153574757542

Job: Laboratory Technician

Hobby: Chess, Billiards, Juggling, Coin Collecting, Swimming, Camping, Arduino

Introduction: My name is Jack Davis, I am a striking, Open, expert, candid, Precious, welcoming, apt person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.