header banner
Default

BLOX | Nieuws: Dit is de manier waarop Cardano zijn waarde kan verdubbelen


De Cardano (ADA) koers blijft langzaam wegkwijnen en heeft alle moeite om boven de 0,25 dollar te blijven. Een on-chain analyse van Santiment en Ryan James leert ons dat er een kans is dat de Cardano koers vanaf hier met 100 procent stijgt richting de 0,50 dollar per token.

Wat is er voor nodig om Cardano met 100 procent te laten stijgen?

Whales zijn bullish over Cardano

VIDEO: Wat is Cardano (ADA) en hoe werkt het? 🤔
BLOX

Het lijkt erop dat vooral de grootste investeerders van de markt, de zogenaamde whales, op dit moment bullish zijn over Cardano. Zij kochten in oktober namelijk voor ongeveer 120 miljoen Cardano tokens op.

Dat is eerder dit jaar wel even anders geweest. Tussen 19 april en 20 mei 2023 verkochten whales namelijk 1,98 miljard ADA (zie bovenstaande grafiek). Inmiddels zijn de wallets van de whales echter weer behoorlijk aangevuld.

Tussen 1 en 20 oktober kochten de whales dus 120 miljoen ADA voor ongeveer 30 miljoen dollar. Dit brengt de totale balans van de whales op 21,36 miljard Cardano.

Op de piekkoers van 2023 van 0,46 dollar per Cardano lag die balans op 21,88 miljard stuks. Wat dat betreft heeft Cardano er dus weleens beter voorgestaan; maar het sentiment begint langzaam weer de goede kant op te draaien.

Activiteit op het netwerk daalt

VIDEO: ADA CARDANO - CAN CARDANO DOUBLE IN PRICE RIGHT NOW?
Not Your Father's Capital

Ook de activiteit op het netwerk van Cardano is op dit moment weinig hoopgevend voor de altcoin. Waar Cardano eerder dit jaar nog dagen mocht opschrijven met 135.400 dagelijkse actieve adressen; zijn die aantallen nu gezakt tot ongeveer 28.500 stuks.

Het lijkt erop dat de markt zijn focus momenteel steeds meer richting Bitcoin verlegt. Dat is ook terug te zien aan de dominantie van de grootste munt van de markt, die sinds kort weer boven de 51 procent ligt.

Bitcoin is en blijft op dit moment de koning van de cryptomarkt, maar dat zou in de toekomst natuurlijk kunnen veranderen.

Stem jij BLOX naar de top? Laat je horen en maak kans op een prijs!

VIDEO: ⚠️ Cardano: THIS IS WHY ADA CAN 100 x⚠️
Cheeky Crypto

Geniet jij dagelijks van BLOX? Laat dan van je horen! BLOX is namelijk maar liefst twee keer genomineerd voor Website van het jaar in de categorieën ‘Financieel’ en ‘Financiële apps’! En om deze prijzen daadwerkelijk in de wacht te slepen, hebben wij jouw stem dubbel nodig. Stem dus snel op zowel de site als op onze app en maak ook nog eens kans op toffe prijzen! Stemmen kan tot en met 20 oktober. Kunnen we rekenen op jouw support?

Sources


Article information

Author: Lindsey Davila

Last Updated: 1699563241

Views: 1031

Rating: 4.9 / 5 (69 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Lindsey Davila

Birthday: 1922-10-05

Address: 6326 Christina Overpass, East Adam, NJ 30878

Phone: +3689324714218691

Job: Bank Teller

Hobby: Juggling, Singing, Running, Embroidery, Tea Brewing, Camping, Chess

Introduction: My name is Lindsey Davila, I am a vibrant, artistic, fearless, vivid, daring, unwavering, talented person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.